Ematelier - decoratiuni
Sunați-ne 0721 478 773
0

Termeni și condiții

Informații privind compania

Web site-ul ematelier.ro este o proprietate a „Badoiu Elena-Manuela P.F.A.", înregistrată la Registrul Comerțului cu F40/3703/2015, având CIF 35109885.

 

Informații privind produsele

Site-ul www.ematelier.ro este un magazin on line, iar produsele de pe site pot fi achiziționate completând formularele existente în web-site.
Obiectele create de Ematelier sunt creații proprii produse in unicat sau in serie mica.

Toate creațiile modelate in ceramica și porțelan au o amprenta unica, iar micile inegalități de forma sau glazura (in special glazurile cu efect) nu pot fi considerate defecte. In cazul in care exista un număr mai mare de produse cu același model, obiectele manufacturate vor prezenta mici diferență. De asemenea pot exista diferente foarte mici de nuanta intre imaginea de prezentare de pe site și obiectul real.

Obiectele realizate cu ajutorul printării digitale (după ilustrații originale create manual) pot prezenta iarasi mici diferente de nuanță între fotografia de pe site și original, în funcție de setările monitorului sau în funcție de setările folosite la printare.

Toate prețurile afișate pe www.ematelier.ro sunt exprimate în lei (RON) și nu se aplica TVA. O eventuală modificare a prețurilor poate fi făcută fără o înștiințare prealabila, însă fara a afecta comenzile care au fost deja plasate.

Înainte de livrare obiectele vor fi atent verificate pentru a nu prezenta defecte, apoi vor fi ambalate corespunzător pentru a preveni deteriorarea obiectelor și a ambalajelor acestora. In plus, fiecare comanda va fi livrata prin curier cu mentiunea „fragil".

 

Informații privind returul produselor

Bunurile achiziționate pot fi returnate in termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazurilor în care s-au trimis alt produs decât cel comandat, sau prezenta defecte. Așa cum am menționat mai sus, micile diferente de culoare sau forma nu pot fi considerate defecte, ci particularități specifice artei ceramice. De asemenea, micile diferente de nuanță fata de produsul fotografiat nu pot fi considerate defecte. Obiectele achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu etichete originale și însoțite de factura. Nu vor fi acceptate obiectele care poarta urme de uzura, care au fost folosite, purtate sau deteriorate.

Date contact

Bădoiu Elena-Manuela P.F.A.
București, România

0721 478 773 contact@ematelier.ro
anpc-sal.png anpc-sol.png
© 2022 Bădoiu Elena-Manuela P.F.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel