Ematelier - decoratiuni
Sunați-ne 0721 478 773
0

Despre mine

“Lumea obiectelor nu înseamnă nimic, totuși fiecare obiect obișnuit este unic. Lucrurile mici sunt la fel de umile și vrednice de laudă ca oricare dintre cele mari.” - Thomas Zacharias -

Ematelier - manufactura" este un brand de artă decorativă aplicată ce promoveaza bijuterii fantezie, decorațiuni și accesorii, produse in propriul meu atelier de creație din București.

Am creat acest brand din dorința de a îmbina utilitatea și frumusețea astfel încât arta să se regăsească în fiecare detaliu al obiectelor ce ne înconjoară. Diferitele epoci culturale, stiluri și curente din istoria artei și implicit ale modei vestimentare vor alcătui sursa mea de inspirație.

Manuela Badoiu

Gama obiectelor lucrate manual sunt destinate persoanelor care vor să-și decoreze locuința sau să-și completeze ținuta vestimentară cu accesorii care să impresioneze prin frumusețe, eleganță dar și prin raritate; astfel, piesele vor fi lucrate in unicat sau in serie limitată.

Principala modalitate de expresie este cea a ceramicii, care uneori se dorește a fi completată și îmbogățită cu noi tehnici decorative ce vor crea un ansamblu mixt și original.

O alta gama de accesorii este cea creata cu ajutorul ilustrațiilor ludice lucrate in tehnică mixtă (acuarele, creioane, colaje) care pentru a fi multiplicate se vor printa prin tehnica digitală.

“Doar trei lucruri există pentru o minte creatoare: aici sunt eu, aici este natura și aici este obiectul pe care eu urmează să-l înfrumusețez.” - Ernst Haeckel -

Date contact

Bădoiu Elena-Manuela P.F.A.
București, România

0721 478 773 contact@ematelier.ro
anpc-sal.png anpc-sol.png
© 2022 Bădoiu Elena-Manuela P.F.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel