Ematelier - decoratiuni
Sunați-ne 0721 478 773
0

Broșă in tehnica mixta 1 VÂNDUT

Înapoi

Descriere

       In confecționarea acestei broșe am combinat piele naturală reciclata cu finisaj mat (piele întoarsă) și finisaj metalic, ceramică (modelată și decorata manual cu glazura și luster metalic) și mărgeluțe din sticlă. Prelucrarea piesei ceramice s-au făcut in trei etape de ardere, la maxim 1020 de grade. Acul de prindere este confecționat dintr-un aliaj metalic oțelit.

Recomand a se purta pe un material mai gros din lana (șal, palton, sacou sau poncho).

Fiecare broșă este un unicat.

Dimensiuni: baza rotunda măsoară 7cm.

Greutate: 17g

 

Povestea colecției

    Denumirea colecției "In lumina", semnifică lumina în sens spiritual, care conferă pace lăuntrică, energie și frumusețe. In alchimie simbolul solar reprezenta Aurul, Lumina, Regele sau Ființa Reală interioara profundă la care trebuie sa ne întoarcem realizand-o în interiorul nostru. Astfel, aceste broșe ne pot trimite cu gândul la o stare de grație, la imaginea unui sfânt sau a unui înger ce se asociază cu ideea de protecție.

     In crearea lor am fost influențată de imaginile artei bizantine - de unde am preluat nimbul rotund și finisajele aurii sau argintii prezente in fundalurile prețioase ale imaginilor sacre - și de figurile angelice ale artistei Margaret Macdonald, o importantă reprezentantă a Art-Nouveau-lui scoțian, ce a îmbinat "figurile cerești" cu nereprezentationismul arhitecturii și design-ului de mobilier.

12000 lei
Produsul nu se afla pe stoc

Date contact

Bădoiu Elena-Manuela P.F.A.
București, România

0721 478 773 contact@ematelier.ro
anpc-sal.png anpc-sol.png
© 2022 Bădoiu Elena-Manuela P.F.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel