Ematelier - decoratiuni
Sunați-ne 0721 478 773
0

Broșă in tehnica mixtă (5) VÂNDUT

Înapoi

Descriere

 

     Broșă statement creata într-o tehnica mixta, la care am îmbinat ceramică, piele naturala cu finisaj metalic și mărgele mici din sticla. Chipul ceramic a fost modelat manual și prelucrat la 1040 de grade. Finisajul glazurii este lucios cu detalii din platina coloidală.

Acul de prindere este manufacturat dintr-un aliaj metalic oțelit.

Acest exemplar este unicat. Recomand a se purta pe un material gros din lana.

Dimensiuni: baza este de aproximativ 6cm.

Greutate: 17g

Povestea colecției

    Denumirea colecției "In lumina", semnifică lumina în sens spiritual, care conferă pace lăuntrică, energie și frumusețe. In alchimie simbolul solar reprezenta Aurul, Lumina, Regele sau Ființa Reală interioara profundă la care trebuie sa ne întoarcem realizand-o în interiorul nostru. Astfel, aceste broșe ne pot trimite cu gândul la o stare de grație, la imaginea unui sfânt sau a unui înger ce se asociază cu ideea de protecție.

     In crearea lor am fost influențată de imaginile artei bizantine - de unde am preluat nimbul rotund și finisajele aurii sau argintii prezente in fundalurile prețioase ale imaginilor sacre - și de figurile angelice ale artistei Margaret Macdonald - o importantă reprezentantă a Art-Nouveau-lui scoțian - ce a îmbinat "figurile cerești" cu nereprezentationismul arhitecturii și design-ului de mobilier.

 

 

9000 lei
Produs unicat

Date contact

Bădoiu Elena-Manuela P.F.A.
București, România

0721 478 773 contact@ematelier.ro
anpc-sal.png anpc-sol.png
© 2022 Bădoiu Elena-Manuela P.F.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel