Ematelier - decoratiuni
Sunați-ne 0721 478 773
0

Broșă in tehnica mixtă (2) VÂNDUT

Înapoi

Descriere

     Aceasta broșă a fost creata într-o tehnica mixta - ceramica, piele naturala și mărgele din sticla. Chipul modelat in ceramica a fost prelucrat in trei etape de ardere (la maxim 1020 de grade) fiind decorat prin glazurare și pictare cu aur coloidal. Toate celelalte componente au fost realizate manual, inclusiv acul de prindere de pe spatele broșei (din aliaj metalic oțelit).

Recomand a se purta pe un material textil mai gros (vezi fotografia din galerie)

Dimensiuni: bază este de aproximativ 7cm

Greutate: 16g

 

Povestea colecției

    Denumirea colecției "In lumina", semnifică lumina în sens spiritual, care conferă pace lăuntrică, energie și frumusețe. In alchimie simbolul solar reprezenta Aurul, Lumina, Regele sau Ființa Reală interioara profundă la care trebuie sa ne întoarcem realizand-o în interiorul nostru. Astfel, aceste broșe ne pot trimite cu gândul la o stare de grație, la imaginea unui sfânt sau a unui înger ce se asociază cu ideea de protecție.

     In crearea lor am fost influențată de imaginile artei bizantine - de unde am preluat nimbul rotund și finisajele aurii sau argintii prezente in fundalurile prețioase ale imaginilor sacre - și de figurile angelice ale artistei Margaret Macdonald - o importantă reprezentantă a Art-Nouveau-lui scoțian - ce a imbinat "figurile cerești" cu nereprezentationismul arhitecturii și design-ului de mobilier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12000 lei
Produs unicat

Date contact

Bădoiu Elena-Manuela P.F.A.
București, România

0721 478 773 contact@ematelier.ro
anpc-sal.png anpc-sol.png
© 2022 Bădoiu Elena-Manuela P.F.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel